Tenderness

Forresten # 17

Så har december været ekstraordinær dyr. Min opvaskemaskine og tørretumbler er netop stået af, og det er ikke engang 14 dage siden, at vaskemaskinen gjorde det samme.

Valgte jeg at lægge mig syg med lungetændelse, og pludselig var jeg både bagud med julegaver og undervisningsforberedelse.

Er jeg enormt dårlig til at huske at tage min penicillin

Synes jeg, at det bliver hårdere og hårdere at aflevere drengene til weekend hos deres far. I torsdags eskalerede det fuldstændig, og jeg græd nonstop, da jeg valgte at kontakte Heine. Ham og drengene var stadig i Vejle, så han inviterede mig ud at spise og gav mig et par timer ekstra med drengene. Og det var vanvittigt hyggeligt!

Så aner jeg endnu ikke, hvad drengene og jeg skal nytårsaften

Skal drengene og jeg i morgen julehygge hos Heines kusine i Vestjylland. Jeg elsker, at vi stadig holder kontakten og ser hinanden, og for drengenes skyld så jeg såmænd gerne hele Heines familie ind i mellem.

Har jeg nu planlagt hele første uges undervisning til januar, og jeg glæder mig omsider!

Mangler der stadig et par lamper, gardiner, billeder og et par malede vægge, og så er vi ellers helt på plads

Har jeg haft vanvittigt mange julegaveønsker i år! Det har været alt fra Menu Pov stager til Kubus Bowl og Marc Jacobs Daisy parfume. Jeg har aldrig forstået folk, der ikke har ønsker. Hvordan kan man ikke ønske sig et eller andet?

Opfører Noam sig som en 25 årige skruk kvinde. Han snakker om babyer konstant! Alt fra hvordan navlestrengen føles, hvad babyerne spiser, hvordan babyer kommer ud og ønsket om at få 5 brødre, 1 søster og 1 hund.

Er Theo begyndt at afslutte absolut alle sætninger med “mor” .. Eller far, hvis det er ham, han er sammen med. Det er lidt ligesom, hvis han afsluttede alle sætninger med “ikke”.. Bortset fra at dét her er skide sødt

Sidder jeg pt hos min frisør, og bagefter kommer drengene omsider hjem. Jeg glæder mig!

Har jeg truffet en stor beslutning, og den skal I selvfølgelig nok indvies i, når min egen familie er blevet det

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tenderness