Forresten #19

Voksenlivet

Jeg har glemt at fortælle jer, at inden jeg overhovedet påbegynde min bachelor opgave, blev jeg ringet op af min praktikskole her i Vejle og kaldt til en jobsamtale. Eller glemt er måske så meget sagt: jeg har været fuldstændognopslugt af min bacheloropgave.

I hvert fald.. Jeg var vanvittigt nervøs, for bundærligt var det min første rigtige jobsamtale. Og så endda i en alder af 26, men sådan er det, når man som jeg praktisk talt altid har studeret og derfor gået direkte fra 9. til gymnasiet til læreruddannelsen.
1,5 time efter samtalen blev jeg ringet op og tilbudt en fastansættelse fra 1. juni. Så i dag startede voksenlivet sådan rigtigt for mig, synes jeg.
Det kommende skoleår skal jeg være klasselærer for en 3. klasse. Jeg skal have dem til dansk, engelsk, historie og kristendom. De sidste to er jeg ikke uddannet i, men til gengæld står der et helt team klar til at støtte, vejlede og hjælpe mig godt i gang. Derudover skal jeg have hele årgangen til engelsk samt være i skolens centerafdeling, hvor jeg skal undervise engelsk i udskolingen for elever med kognitive vanskeligheder. Det bliver enormt spændende og udfordrende alt sammen, og jeg har virkelig glædet mig meget til at tage hul på en hverdag med så søde, imødekommende og dygtige lærere og pædagoger, som jeg mødte i vinters. Jeg har været forbi dem flere gange siden da, og det er fantastisk at opleve, at de ikke alene anbefalede mig til ledelsen, men er ligeså ivrige og spændte på, at jeg er ansat.
I sidste uge var jeg ved at gøre klar til mit allerførste forældremøde, da det pludseligt bankede på. Bag døren stod en dame med en virkelig stor og fin velkomstkurv fyldt med vin, chokolade og andre lækkerier samt et velkomstbrev fra skolen. Det var så fint! Og jeg er enormt rørt over også ledelsens imødekommenhed.

image

Så i dag troppede jeg op lidt i 8 med et kagefad fyld med brownies til det lærerteam, jeg er blevet en del af. Jeg har virkelig været spændt på at starte og for alvor blive en del af teamet. At jeg så bliver mødt af chokolade, kram og jubel må siges at være den bedste start på ens nye job!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #19