Og hvad har vi så lavet i dag?

Julerosen

Da min søster i sin tid skulle fejre fætter Liams første jul, bestilte hun de her noget så fine julekugler med navn på til dem alle sammen. Det er simpelthen noget af det sødeste, jeg længe har set og jeg har ikke været spor i tvivl om, at sådan nogle skulle vi også have, når vi engang fik børn. 
Julekuglerne er malet med økologisk maling og derefter hånddekoreret. De er købt her hos Julerosen, hvor man kan bestille både i traditionelle og utraditionelle farver, man kan selv vælge farven på glimmeret og om der skal være stjerner eller årstal på også – nåh ja og derudover kan man også købe meget andet! Servicen er helt i top og i går modtog jeg så julekuglerne pakket ind i vat og flamingo – dermed godt beskyttet.
Selvom jeg er helt vild med dem i de traditionelle julefarver, som min søster i sin tid bestilte kuglerne i, valgte jeg de utradionelle og jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg – de er simpelthen så fine, jeg elsker, hvor simple og personlige de er. 
Julen begynder pludselig at nærme sig og jeg glæder mig rigtig meget til at hænge op, hvad enten det bliver i vinduet eller på juletræet. 

Indlægget er sponsoreret, men det er stadigvæk et udtryk for min mening

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og hvad har vi så lavet i dag?